Empanadas met Kaas.
In de oven of gefrituurd...je kiest! Ik heb ook de empanada Napolitana. Deze is gemaakt van: Kaas, Ham, tomate en oregano.
Elke empanada wordt handmatig gemaakt. Basis ingrediënten voor de deeg zijn bloem, water, boter, eieren, melk, bakpoeder en zout. De deeg wordt knapperig bij het boven bakken of gefrituurd. Deze zelfde deeg is gebruikt in al onze empanadas variëteiten.Bestellen
Vegetarisch Empanadas
Ingrediënten: soja vlees, ui, knoflook, zwarte olijven, gekookte ei en specerijen.
Elke empanada wordt handmatig gemaakt. Basis ingrediënten voor de deeg zijn bloem, water, boter, eieren, melk, bakpoeder en zout. De deeg wordt knapperig bij het boven bakken of gefrituurd. Deze zelfde deeg is gebruikt in al onze empanadas variëteiten.Bestellen
Pebre
Pebre is Chili's nationale smaakmaker. De samenstelling ervan is echter nogal variabel. Als ik Pebre bereidt, tracht IK een balans tussen de ingrediënten te vinden.
BestellenEmpanada met Kip en Parika.
Iingrediënten; kip, paprika, ui, tomaat, knoflook, groene olijven, gekookte ei en specerijen.
Elke empanada wordt handmatig gemaakt. Basis ingrediënten voor de deeg zijn bloem, water, boter, eieren, melk, bakpoeder en zout. De deeg wordt knapperig bij het boven bakken of gefrituurd. Deze zelfde deeg is gebruikt in al onze empanadas variëteiten.Bestellen
Empanadas de Horno (Oven)
Een krokante deeg met de hand gemaakt, met meel bakpoeder, eieren, melk en zout. De empanada is gevuld met 100% rundvlees, gehakte uien. Gekookte ei, olijven en kruiden
Elke empanada wordt handmatig gemaakt. Basis ingrediënten voor de deeg zijn bloem, water, boter, eieren, melk, bakpoeder en zout. De deeg wordt knapperig bij het boven bakken of gefrituurd. Deze zelfde deeg is gebruikt in al onze empanadas variëteiten.Bestellen