Empanadas met Kaas.

In de oven of gefrituurd...je kiest! Ik heb ook de empanada Napolitana. Deze is gemaakt van: Kaas, Ham, tomate en oregano.

Elke empanada wordt handmatig gemaakt. Basis ingrediënten voor de deeg zijn bloem, water, boter, eieren, melk, bakpoeder en zout. De deeg wordt knapperig bij het boven bakken of gefrituurd. Deze zelfde deeg is gebruikt in al onze empanadas variëteiten.
Bestellen

Vegetarisch Empanadas

Ingrediënten: soja vlees, ui, knoflook, zwarte olijven, gekookte ei en specerijen.

Elke empanada wordt handmatig gemaakt. Basis ingrediënten voor de deeg zijn bloem, water, boter, eieren, melk, bakpoeder en zout. De deeg wordt knapperig bij het boven bakken of gefrituurd. Deze zelfde deeg is gebruikt in al onze empanadas variëteiten.
Bestellen

Pebre

Pebre is Chili's nationale smaakmaker. De samenstelling ervan is echter nogal variabel. Als ik Pebre bereidt, tracht IK een balans tussen de ingrediënten te vinden.

Bestellen

Empanada met Kip en Parika.

Iingrediënten; kip, paprika, ui, tomaat, knoflook, groene olijven, gekookte ei en specerijen.

Elke empanada wordt handmatig gemaakt. Basis ingrediënten voor de deeg zijn bloem, water, boter, eieren, melk, bakpoeder en zout. De deeg wordt knapperig bij het boven bakken of gefrituurd. Deze zelfde deeg is gebruikt in al onze empanadas variëteiten.
Bestellen

Empanadas de Horno (Oven)

Een krokante deeg met de hand gemaakt, met meel bakpoeder, eieren, melk en zout.          De empanada is gevuld met 100% rundvlees, gehakte uien. Gekookte ei, olijven en kruiden

Elke empanada wordt handmatig gemaakt. Basis ingrediënten voor de deeg zijn bloem, water, boter, eieren, melk, bakpoeder en zout. De deeg wordt knapperig bij het boven bakken of gefrituurd. Deze zelfde deeg is gebruikt in al onze empanadas variëteiten.
Bestellen